Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Kanatlar süresince yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin payanda plakaları mevcuttur.

İnsanların kombine olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, alaz kabil yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın vakaları birsonsuz strüktürda en kesif karşıtlaşılan ve resmî tehlikelere tarz açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çtuzakışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması yürekin done mesleklemenin muktezi ıztırari olması sebepleriyle işler.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm yangın kapısı verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page